Lidmaatschap

Indien u lid wilt worden, of u overweegt een lidmaatschap, dan hebben wij de ruimte om u kennis te laten maken met de schietsport. U kunt dan een afspraak maken zodat wij u bekend kunnen maken met de schietsport en de wapens. U kunt zich aanmelden en vragen naar de voorwaarden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u beslissen om lid te kunnen worden van onze Schietvereniging, dan dient u een aantal papieren in orde te hebben.

Voor het lidmaatschap van de Schietvereniging heeft u nodig:
- Verklaring goed gedrag
(zie voor meer informatie hieronder)
- 1 Pasfoto
- Geldig Legitimatie-bewijs.

Verklaring goed gedrag :

De aanvraag voor een goed gedrag verklaring kan per gemeente verschillen. Voor Leeuwarden geldt het volgende:
- U dient een door de Schietvereniging ondertekende aanvraag in te dienen, u krijgt van ons een VOG uitgereikt. Dit formulier dient u in te vullen en te ondertekenen door uzelf en de vereniging.

De kosten bedragen: €70,- inschrijfgeld (eenmalig) en de contributie bedraagt €200,- per jaar (excl. inschrijving KNSA €42,50).

Voor jagers hebben wij een B-lidmaatschap waarvan de kosten €90,- per jaar bedragen.

Indien u meer informatie wenst, dan kunt u altijd uw vraag neerleggen bij onze vereniging.

(c) KSV Friesland  Volg ons op facebook!